Nieuws

Nieuws


Wat is er voor nieuws te melden over de laatste ontwikkelingen

op Macro Wereld?

7 augustus 2020


Even een berichtje voor de vaste bezoekers van Macro Wereld.


Ik loop al een tijdje te broeden over een aantal aanpassingen die ik wil doorvoeren in mijn website. Eén van de aanpassingen is het creëren van een eigen hoofdstuk voor mijn vogelfotografie. In 2017 heb ik hier een voorzichtige start mee gemaakt, maar het is inmiddels uitgegroeid tot één van mijn vaste fotoactiviteiten.


Om hiervoor ruimte te creëren is mijn plan, om de de pagina's onder het kopje "Over mij" en "Nieuws & Info" samen te voegen onder een nieuw kopje genaamd "Informatie". Dat brengt dus het nodige knip en plakwerk met zich mee en het aanpassen/verbouwen van de structuur in de achtergrond van deze website.


Vandaag is het buiten 35° in de schaduw, dus absoluut géén weer om jezelf al te veel in te spannen. Goed excuus om te beginnen met de nodige aanpassing aan mijn website.


Dus, als alles naar wens verloopt, dan zullen jullie de komende tijd de nodige verschuivingen kunnen constateren, met wellicht pagina's die nog in een opbouwfase zijn, maar ik wil de website tijdens de verbouwing gewoon in de lucht houden.


Met andere woorden, vanaf vandaag is er werk in uitvoering .....


Hieronder een aantal foto´s van mijn website.