Nieuws

Nieuws


Wat is er voor nieuws te melden over de laatste ontwikkelingen

op Macro Wereld?

21 januari 2024.


Even een berichtje voor de vaste bezoekers van Macro Wereld.


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nieuwsbericht geplaatst heb. Vorig jaar augustus ben in begonnen met de nodige aanpassingen aan de website. Ik had het gevoel dat sommige pagina's wel een opfrisbeurt konden gebruiken.

Een goed vorbeeld hiervan is de Bijen & Hommels pagina. Dit was zo'n beetje de eerste pagina die ik destijds gebouwd had. 

Eerder stonden de Hommels en de verschillende bijensoorten dwars door elkaar, maar nu heb ik de indeling net even wat anders gemaakt. Ik heb de pagina in een aantal blokken verdeeld, een blok voor de Zandbijen, Hommels, Wespbijen, etc. en een tekstblok met meer informatie over de verschillende bijenfamilies toegevoegd.

De bedoeling is, dat alle bestaande pagina's een opfrisbeurt gaan krijgen. Een aantal pagina's zijn al deels gereed, zoals bijvoorbeeld de pagina's over de Geleedpotigen en de Weekdieren.


Komende tijd wil ik ook de draad weer oppakken aangenaande de Engelstalige versie van de website. Ik hoop hiermee meer publiek naar mijn website te trekken en ook mensen van buiten Nederland een beeld te geven wat de Nederlandse natuur zoal te bieden heeft.


Veel te doen en dus nog altijd werk aan de winkel ...


Vriendelijke groeten van Bert


Hieronder een aantal foto´s van mijn website.